Svätopluk

Svätopluk | Kráľ Slovákov

aaaa
Budú rásť? Zdroj: nahuby.sk
 
ja-som ja
ja-som ja | 26.2.2022 09:56

??? Aj taký idiot ako Putin si uvedomuje, že jadrovými zbraňami sa vyhráža, ale sa nepoužijú, a už vôbec nie na útok na bezvýznamné letisko. Ak by použil jadrové zbrane ako prvý, tak by bolo rusko vymazané z mapy sveta.


roman1 | 26.2.2022 10:17

no to sme si mysleli aj s ukrajinou... ja osobne si myslim, ze je toho schopny. Ked sa uz aj vhraza Svedsku a Finsku...


ja-som ja
ja-som ja | 26.2.2022 10:36

Nič iné ako vyhrážky mu nezostáva. Ak by vstúpili do Nato, tak majú zaistenú kolektívnu obranu, takto sú stále len spolupracujúce krajiny, ako bola aj ukrajina. Ak by použil jadrové zbrane, tak už sa nemá čím vyhrážať. A použitie jadrových zbraní proti členovi nato, aj v obmedzenom rozsahu, sa rovná zničeniu ruska. Ale je pravda, v Rusku ešte nebol pri moci takýto šialenec, ak nerátam Stalina, a to tam mali chruščova. Rusko je jadrová veľmoc, ale nie je jediná.


Xytrolin
Xytrolin | 26.2.2022 14:47

@ja som ja: Existujú seriózne štúdie, kde sa uvažuje, že Rusko nepoužije ICBM, ale za trest sa vyblázni s taktickou strelou s menšou jadrovou hlavicou, aby znova šokoval a primäl nás, fašistov, aby sme si s ním sadli rokovať... Preto je dôležité, aby si Putina zhodili Rusi samy.


ja-som ja
ja-som ja | 26.2.2022 14:56

Ako sa hovorí, na hulváta platia len jeho hulvátske spôsoby. Putin bude pokračovať pokiaľ nedostane po papuli.
Ak by ho zhodili rusi sami, to by bolo ideálne, ale to by bolo reálne až po dlhšie trvajúcej vojne. Ukrajina môže Putinovi spôsobiť ťažké straty, ale v konečnom dôsledku nemôže bez pomoci vyhrať.
Pre nás je do budúcnosti nutné investovať do protiraketovej a protivzdušnej obrany. Teraz by ten radar v čechách prešiel veľmi rýchlo.


Xytrolin
Xytrolin | 26.2.2022 15:07

@ja-som-ja: O radare v ČR by som už vôbec s Ruskom nediskutoval. Vlastne už by som s nimi našu obranu vôbec nepreberal...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader